TEAM

Wij werken met verschillende zorgverleners onder één dak.
Hieronder vind je een overzicht!

ELS VAN DEN NOORTGATE

Els Van Den Noortgate - kinesitherapeut fasciatherapeut in team
Sportkinesitherapeut en
fasciatherapeut

+32 (0) 469 110400

Als kinesitherapeut en fasciatherapeut begeleid ik je in het helpen verbeteren van je klachten via manuele therapie en oefeningen. De methode is zowel gericht op lokale weefselklachten als op meer globale spannings-, stress- of pijnklachten. Daarnaast geef ik pijneducatie en slaaptherapie.

HUGO GABRIeLS

Hugo Gabriels - runningtherapeut
Bewegingscoach en
runningtherapeut

+32 (0) 469 122583

Wandelen en lopen hebben doorheen mijn diverse professionele activiteiten een fascinerend effect gehad op de balans tussen lichaam en geest.  Als runningtherapeut wandel en loop ik samen met jou om blessure-veilig te bewegen binnen je eigen mogelijkheden en motivatie.

Els mermans

Psychotherapeut en pijnconsulent
Re-integratiecoördinator

+32 (0) 479 989230

Flora Van der weij

Flora van der Weij - diëtist FODMAP
Diëtist

+32 (0) 497 275677

Bij mij kan je terecht voor voedingsadvies. Mijn specialisaties zijn advies bij spijsverteringsklachten, gezond eten en gewichtsverlies. In samenwerking met de andere paramedici van de praktijk, lever ik graag een bijdrage aan het verminderen van jouw klachten en/of help ik je graag op weg naar een gezonder leven.

Dana verbruggen

Dana Verbruggen - kinesitherapeut
Kinesitherapeut en fasciatherapeut

+32 (0) 497 177570

Ik hou ervan mensen te begeleiden in hun herstelproces, mee te zoeken naar de meest aangepaste behandeling en hen aan te moedigen opnieuw in beweging te geraken. Daarin maak ik ook plaats voor ouders en hun baby’s.

Je kan bij mij terecht voor chronische en acute pijn, stressgerelateerde klachten, hyperventilatie en slaapstoornissen  Daarnaast geef ik ook ontwikkelingsbegeleiding en babytherapie i.o.. 

Doelgroep: baby’s (0-1j) volwassenen (vanaf 18j)

els horemans

Els Horemans - kinesitherapeut
Kinesitherapeut en fasciatherapeut

+ 32 (0) 491/744166